Саша Вуячич: 365 дни от годината имаме Свети Валентин с Маша



03-02-2011 17:26 | Николай Драгиев

Баскетболистът Саша Вуячич разказа надълго и нашироко за своето семейство, а също и за отношенията си с Мария Шарапова. Двамата са сгодени, но засега не са определили дата на сватбата си.

"Моите родители живеят в Калифорния в ранчо, но не бих казал, че съм каубой. Баща ми прави отлично вино и аз обичам да ходя там," споделя словенецът.

"Щастлив съм, че с Маша се намерихме. Много си подхождаме. Хората смятат, че всичко което сме постигнали, е дошло от небето. Истината е, че ние работихме наистина много, за да станем това, което сме. Познаваме се вече добре и се разбираме прекрасно," лаконичен е той.

"Запознахме се по време на барбекю с общи познати. Някои казват че съм щастливец, други ме ненавиждат. За мен най-важното е, че Маша е моето момиче," откровен е Вуячич.

Според Вуячич няма значение кога двамата ще се венчаят, а също и дали Мария ще вземе неговата фамилия.

"Не мисля че това е най-важното. Както тя надали ще иска да бъде Мария Вуячич, така и аз не бих се съгласил да бъда Саша Шарапов. Има време за сватбата, но фамилията е последното нещо, което ни притеснява. Ще намерим решение," допълни Вуячич.

Оказа се, че Вуячич е и много романтичен. Попитан какво ще подари на Маша за предстоящия Свети Валентин, той отговори: "Това е просто ден като всички останали. 365 дни от годината се чувстваме като на Свети Валентин."




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини