Shell награди най-добрите сервизи



30-06-2017 11:49 | Tennis24.bg

Победителите в престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината на Shell“ за 2017 г бяха обявени на церемония в Интер Експо Център. В оспорваната надпревара тази година взеха участие 40 сервиза, като от тях вотът на публиката и експертното жури посочи 24, които продължиха във втори кръг от състезанието. Авторитетното жури в състав  Емил Германов, председател на УС на Съюза на автосервизите в София, доц. Маджарски и инж. Дамянов от Технически университет, Катедра „Двигатели, автомобилна техника и транспорт“, Илия Левков, председател на Национална браншова организация за електрическа мобилност, представители на партньорите на инициативата - Shell България, Орбико България и SGS България, кактo и на медийния партньор, BBC Top Gear, посетиха и оцениха всички сервизи-финалисти.

Големият победител тази година е „Ауто Бавария ООД“, който събра най-много точки в две категории - „Голям мултифункционален сервиз“ и „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“, така спечелвайки си и титлата „Автомобилен сервиз на годината“ 2017. Сервизът беше високо оценен по критерии за въведени системи за обучение и квалификация на персонала, степен на подготовка за обслужване на електрически и хибридни автомобили, развита материално-техническа база, въведени добри европейски практики в работата с клиенти, както и развита система за проследяване на клиентската задоволеност.

В категорията „Компактен мултифункционален сервиз на оторизиран представител“ победител е Дарукар, който впечатли журито с квалификацията на своите служители, развитата материално-техническа база и специализация в нетипични за сервиз дейности – ремонт на агрегати и възстановяване на резервни части. Варненският сервиз ЖИЖО - 82 спечели в оспорвана надпревара с Дунев Мотор Спорт Р21 в категория „Компактен мултифункционален сервиз“, като показа ниво на обслужване и сервизиране, доближаващо се до нивото на компактните сервизи на оторизираните представители, и особено развито отношение към обслужването на клиентите, както и много високо ниво на материално-техническата си база. Дунев Мотор Спорт Р21 беше отличен с поощрителна награда за въведени иновативни практики в дейността и сервизното обслужване, както и фокус върху клиентското обслужване. Сервизът на Порше София Запад беше отличен в категорията „Екосъобразност при смяна на масла“ за въведените и стриктно прилагани високи професионални стандарти при смяната на масла. Автоцентър Радиал спечели вота на публиката и така заслужи наградата в категория „Близо до клиента“.



 „Радваме се, че и тази година конкурсът „Автомобилен сервиз на годината“ привлече най-добрите сервизи в оспорвана надпревара за първите места. Видяхме високо ниво на професионализъм и обслужване на клиентите, което направи решението на журито особено трудно и отговорно. Като компания, която разработва висококачествените горива Shell V-Power, подпомагащи ефективността и представянето на  двигателя, сме убедени, че клиентите трябва да бъдат поощрени да търсят помощта на професионалисти за поддръжката на своя автомобил. Вярваме, че с тази инициатива помагаме на всички страни да  постигнат по-голяма удовлетвореност, докато управляват автомобилите си.“, коментира Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България.



Победителят в конкурса, освен професионалното признание и правото да носи титлата „Автомобилен сервиз на годината 2017“, спечели и награда за един свой представител, който ще има възможност да посети кръг от Формула 1 в Монца, Италия, през 2018 г. Всеки от наградените сервизи получи ваучери за гориво от Shell България на стойност 1 000 лв. с ДДС; 20 л. моторни масла Shell Helix от Орбико България; и безплатен тест на проба моторно масло по пълния обхват на изпитване на моторни масла, предлаган от SGS България, на стойност 388 лв. с ДДС.

Пълен списък на победителите в конкурса:

Категория „Голям мултифункционален сервиз“
Първа награда  - Ауто Бавария ООД
Втора награда - Порше София Запад
Трета награда - София Франс Ауто ТСК София 3 АД

Категория „Компактен мултифункционален сервиз на оторизиран представител“
Първа награда - Дарукар
Втора награда - София Франс Ауто - Велико Търново
Трета награда - Ауто Франс 3000 ООД

Категория „Компактен мултифункционален сервиз“
Първа награда - ЖИЖО - 82 ООД
Втора награда - ДУНЕВ МОТОР СПОРТ Р21
Трета награда - Автокомплекси Маями

Категория „Близо до клиента“
Автоцентър Радиал

Категория „Екосъобразност при смяна на масла“
Порше София Запад

Поощрителна награда за иновативност
ДУНЕВ МОТОР СПОРТ Р21

Категория „Обслужване на хибридни и електрически автомобили“
Първа награда - Ауто Бавария ООД
Втора награда - София Франс Ауто ТСК София 3 АД
Трета награда  - Еспас Ауто ООД

„Автомобилен сервиз на годината 2017“
Ауто Бавария ООД

Информация за конкурса
За шеста поредна година автомобилни сервизи от цялата страна участваха в престижния конкурс „Автомобилен сервиз на годината”, организиран от Shell България, с подкрепата на Орбико България и SGS България. Конкурсът отличава професионални автомобилни сервизи, които развиват знанията и уменията на своите служители, стимулират профилактиката, качественото обслужване и доброто отношение към клиентите, и така им помагат да се наслаждават на шофирането. Повече от 200 сервиза са участвали вече в състезанието, търсейки признанието както на професионално жури, така и на клиентите си.

За Shell в България
Shell България ЕАД е на българския пазар от 25 години с мрежа от около 100 търговски комплекса за продажба на горива на дребно и е един от лидерите на този пазар в страната. През този период компанията въведе и утвърди високотехнологичните горива Shell V-Power, услугата euroShell Card за отложено плащане и ефективно администриране на автопарка на бизнес клиентите, както и програмата за лоялност ClubSmart. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти.
През последните години Shell работи активно за разширяване на партньорството си с други компании с цел въвеждане на нови предложения и удобство на клиента. Към дългогодишното партньорство с MaкДоналдс се добави и това с DHL, в резултат на което се предлага нова услуга на клиентите на 16 обекта в страната. Компанията има вече 18 магистрални обекта в България, които са част от европейската мрежа от над 650 магистрални обекта на Shell. Така клиентите на тези бензиностанции се присъединяват към 25-те хиляди клиенти, обслужвани ежечасно в тези търговски комплекси в Европа. Допълнителна информация на http://www.shell.bg/.

За Орбико България
Орбико България – водещ дистрибутор на голям брой качествени и световно известни продукти, е официален вносител на смазочни продукти Shell за България от 2007 година. Партньорството с Shell Lubricants вече 10 години е гаранция за високо качество и надеждност на предлаганите на пазара смазочни продукти. Смазочните продукти Shell Helix са резултат от научно-изследователски програми, в които Shell си сътрудничи с водещи производители на автомобили, за да предложи най-подходящите масла. Гамата автомобилни масла Shell Helix защитават съвременните високоефективни двигатели от вредни отлагания, които намаляват мощността и влошават работните им характеристики. Маслата Shell Lubricants представят революционната технология  PurePlus – процес, при който природният газ се преобразува във висококачествено базово масло. Това води до подобрена икономия на гориво, по-ниско потребление на масло и по-добро представяне при екстремни температури. Допълнителна информация: http://shell.kavenorbico.bg.

За SGS България
SGS, водеща в света компания за проверка, верификация, изпитване и сертифициране, присъства в България от 1991 г. С повече от 390 експерти в цялата страна, централен офис в София и оперативни офиси във Варна, Бургас, Русе, Пловдив, Свиленград и Стара Загора, компанията се е наложила като водещ доставчик на услуги в областта на количествен и качествен контрол на стоки, сертифицирането на системи за управление, продукти и услуги. Акредитираните лаборатории на SGS България предлагат широк спектър от услуги за нефтени и химически продукти, потребителски стоки, селскостопански продукти; услуги в областта на индустриалното производство и околната среда, микробиология, ГМО, почви, води, текстил, както и в областта на сертифициране на системи за управление. Допълнителна информация на: http://www.sgs.bg.

ГАЛЕРИЯ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА ВИЖТЕ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини