Жребият при жените: Кербер и Халеп срещу квалификантки



30-06-2017 13:49 | Любомир Тодоров

Жребият при жените на Уимбълдън реши първите две поставени в основната схема да започнат с двубои срещу тенисистки от квалификациите.

Водачка в схемата е световната номер едно и финалистка от миналата година Ангелик Кербер. Поради неучастието на шампионката от 2016 година Серина Уилямс, германската левичарка ще открие своята кампания във вторник, 4 юли, на централния корт на "Ол Инглънд клъб".

Симона Халеп е №2 и е в долната половина на схемата, мачовете в която стартират в понеделник.

Третата в схемата Каролина Плишкова е в частта на Кербер и започва срещу рускинята Евгения Родина, а №4 Елина Свитолина ще играе в първи кръг с Ашли Барти от Австралия.

Британската надежда Йохана Конта стартира с мач срещу тайванката Сие Су-Уей, която я победи на таза фаза на "Ролан Гарос".

Виктория Азаренка се завръща след майчинство с двубой срещу СиСи Белис от САЩ. Двукратната шампионка от Уимбълдън Петра Квитова започва срещу шведката Юхана Ларшон.

Петкратната победителка в Лондон Винъс Уилямс ще запише 20-ото си участие в турнира от Големия шлем. Американката, която преди дни навърши 37, ще играе с Елизе Мертенс от Белгия в първи кръг.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини