Надал: Уимбълдън е турнир, от който можеш да си тръгнеш рано



Надал: Уимбълдън е турнир, от който можеш да си тръгнеш рано
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
02-07-2017 10:06 | Любомир Тодоров

Рафаел Надал се завръща след две години на Уимбълдън, шест години след като за последно стигна финал в Лондон. Но след като спечели невероятната десетат титла от "Ролан Гарос", дали ще може двукратният шампион да счупи каръка на тревни кортове, се питат от официалния сайт на турнира от Големия шлем.

"Винаги е трудно тук. Развълнуван съм да играя отново на Уимбълдън, турнир, който много обичам. Но в същото време, да ви кажа, това е турнир, от който можеш да си тръгнеш много рано", каза испанският левичар пред медиите след интензивната си тренировка.

"Нека видим какво ще се случи тази година. Ако премина през началните кръгове, мисля че ще натрупам самочувствие. Играя добре от началото на година, така че да видим", допълни Надал.


Рафа вдигна трофея в "Ол Инглънд клъб" през 2008-а и 2010-а. Той игра финали през 2006, 2007, 2011 година. След това обаче записа някои ранни отпадания.

През 2012-а загуби втори кръг от Лукаш Росол, през 2013-а в първи кръг от Стив Дарси и през 2015-а от Дъстин Браун във втори кръг.

Надал започва сега с мач срещу австралиеца Джон Милман.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини