Томич все по-арогантен: Мечтайте си за колата, която карам аз



Томич все по-арогантен: Мечтайте си за колата, която карам аз
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
09-07-2017 10:14 | Николай Драганов

Бърнард Томич заформи грандиозен скандал с откровените си признания след загубата от Миша Зверев в първи кръг на Уимбълдън.

 

Австралиецът обяви, че е бил "отегчен" по време на двубоя, че го интересуват единствено парите от наградни фондове, и нещо повече - 24-годишният бивш представител на Топ 20 призна, че е поискал медицински тайм аут за да накъса играта, без да е имал реален проблем.


В резултат на това той беше глобен с 20 000 долара за неспортсменко поведение, което е втората най-голяма сума в историята на Големия шлем. В допълнение, HEAD се отказаха от него, а в Австралия той получи убийствени критики. Вместо да се извини обаче, австралиецът продължи с арогантното си поведение. 


"Може да не ме харесвате, но само на 24 години аз съм постигнал онова, за което вие само можете да си мечтаете. В края на краищата, не ме харесвайте, ако искате. Върнете си и мислете за мечтаната кола или къща, която аз отивам и си купувам", заяви Томич в интервю за  Sunday Herald Sun.


И макар Бърнард да изглежда щастлив от това, което се случва с кариерата му, неговият баща изглеждаше не особено впечатлен. "Той ми е син, обичам го, но съм застрамен от начина, по който говори за работата си. Това, което прави, не е добро", заяви баща му Джон.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини