Гришо: Разочарован съм, не играх добре



11-07-2017 08:15 | Николай Драганов

Григор Димитров записа шеста загуба от шест мача срещу Роджър Федерер и приключи участието си на Уимбълдън, след като не успя да се противопостави на почти перфектната игра на швейцареца. Същевременно Гришо далеч не показа най-добрия си тенис, като завърши мача със седем двойни грешки и само седем аса.


"Разочарован съм от себе си, че не успях да играя по-добре. Направих много непредизвикани грешки, а първият ми сервис не беше на ниво. Без тези оръжия, няма как да ти бъде лесно срещу Роджър Федерер. Не играх най-добрия си тенис, а ако не играеш добре срещу Роджър, особено на трева, е много трудно", сподели Гришо след двубоя.


"Григор ми предостави някои възможности, от които се радвам, че се възползвах. Но най-важното беше да се фокусирам върху своята игра и да се надявам, че това ще съвпадне с не толкова добър ден за него, че ще има напрежение заради моята силна игра. Мисля, че изиграх невероятен мач. Наистина не очаквах да бъде толкова лесно, колкото може би е изглеждало", заяви от своя страна Федерер.


"Гледам към този четвъртфинал напълно спокоен. Физически нямат проблемите, които имах с коляното миналата година", добави Маестрото, който ще срещне на четвъртфиналите Милош Раонич. Именно канадецът спря Федерер през миналата година.  

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини