Серина: Винъс ми липсва, изпращам ѝ цялата си енергия



14-07-2017 11:51 | Станко Димов

Бившата №1 в света Серина Уилямс гостува в популярно предаване по ESPN, където говори по различни теми, включително и за класирането на сестра ѝ Винъс на финал на Уимбълдън.

Серина, която е в напреднала бременност сподели, че изпраща цялата си енергия към „Ол Ингланд клъб” и се надява трофеят да остане във витрината на фамилията и тази година.

„Чувствам, че съм там (в Лондон), по някакъв странен начин. Имам чувството, сякаш съм била там през целия турнир, коментира Серина Уилямс. „Говорим по телефона и си разменяме съобщения през целия ден, не само за тенис. Нашата връзка не основана само на тениса, а е много по-значима. Винъс ми липсва много и нямам търпение да се прибере”.

„Изпращам ѝ цялата си енергия и се надявам да се справи великолепно и да спечели титлата. Чувството е коренно различно”, каза още Серина, която миналата година на финала в Лондон победи Ангелик Кербер.

В събота Винъс ще излезе за деветия си финал на Уимбълдън, където тя има спечелени 5 трофея. Нейна съперничка във финала ще бъде Гарбине Мугуруса.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини