Фен заложи 50 бона на Федерер, ще предлага брак на приятелката си



18-07-2017 14:20 | Станко Димов

Последните 2 седмици бяха напрегнати и емоционални не само за Роджър Федерер, но и за милионите му привърженици по света. Особено за 36-годишния Джорд, който в навечерието на турнира заложил 50 000 паунда, че Федерер ще спечели 8-ма титла от Уимбълдън. 

Въпросният Джорд е ръководител на техническа компания, базирана в северен Лондон. Една вечер, след като бил излязъл на чашка с приятели, той се решил на смелия залог.

„Малко се срамувам да призная, но направих залога една вечер, след като бях излязъл на бар с приятели. След като бях гледал Федерер този сезон се почувствах уверен, че той ще може да извърви целия път до края. Той спечели трите големи турнира в началото на сезона, след което взе решение да се концентрира върху играта на трева и пропусна турнирите на клей – по всички личеше, че той ще се стреми да спечели Уимбълдън за 8-ми път”, коментира Джорд.

„Приятелката ми ме помисли за луд, след като прекарах толкова време пред телевизора да гледам тенис”, каза още Джордж, който все пак е успял да се сдобие с билет за финала в неделя, а след последната точка залогът от 50 000 паунда му носи печалба от 162 000 паунда.

Какво ще прави Джорд от тук нататък? „Просто е – ще предложа на приятелката ми. В противен случай рискувам да ме остави, когато разбере колко пари бях заложил”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини