Агаси: Отдаден съм на работата с Ноле с цялото си сърце31-07-2017 10:45 | Николай Драганов

По време на своята пресконференция, на която Новак Джокович обяви, че няма да играе тенис до края на годината, сърбинът подчерта, че през 2018 година ще продължи да работи с Андре Агаси.


В интервю зю Sport Klub легендарният американец е обяснил какво го е накарало да вземе това решение. "Следвах сърцето и инстинктите си. Много играчи ме потърсиха, много играчи, но аз дълбоко уважавам това, което прави Новак и искам да имам шанс да го опозная по-добре и да работя с него", каза Агаси.


"Както казах, беше въпрос на инстинкт. Той ми се обади, аз приех. Надявам се, че ще мога да му помогна - не само заради него, но заради тениса като цяло. Няма нищо общо с парите, аз не съм тук, за да получавам заплата. Това вече не е нещото, което ме води в живота", коментира Агаси.


"Просто искам за помогна на Новак. Да му помогна да си върне възможно най-високото ниво. Нямам никакви съмнения, че ще си върне най-доброто ниво, когато човек веднага си казва, когато го наблюдава: Това е невероятно! Той изцяло контролира играта. Той доказа, че иска да се върне на това ниво", продължи американецът.


"Новак е човек, който ще спре и ще помисли, когато му кажеш нещо. Ще се опита да вникне в него и ще го промени, когато му кажа. Наистина е страхотно да си част от този процес. Казах му, че ще му помогна по всеки възможен начин. Ще се научим да работим заедно. Аз съм насреща за всичко, той има моята отдаденост. Ако правя нещо, го правя с цялото си сърце или изобщо не го правя", обясни Агаси.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Турнир: Nature Valley Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Нотингам, Англия
Настилка: Тревна
Награден фонд: $ 250,000

Official Website | Livescore
Турнир: Libema Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Хертогенбош, Холандия
Настилка: Тревна
Награден фонд: €711,275

Official Website | Livescore
Турнир: Mercedes Cup
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Щутгарт, Германия
Настилка: Тревна
Награден фонд: €754,540

Official Website | Livescore
Други новини