Кириос за Томич: Не сме лоши хора



13-08-2017 10:23 | Николай Драганов

Бърнард Томич и Ник Кириос продължават да бъдат сред най-коментираните играчи в тура. Двамата австралийци се надпреварват кой ще скандализира повече обществеността, но Томич изглежда все пак "води" в негативното им съперничество след коментарите си относно отпадането на Уимбълдън.


По-малко от месец преди US Open, една от доскорошнитекири големи надежди на австралийския тенис все още не може да намери мотивация, за да играе тенис. Томис се намира под №94 в ранглистата и засега не е ясно кога и дали ще играе преди Откритото първенство на САЩ.


"Той заслужава правото да намери онова, което го прави щастлив", защити Ник Кириос своя сънародник. "Ако в момента това не е тенисът, така да бъде. Бърнард е в дупка, не знае какво иска да прави. Аз уважавам това", добави Ник Кириос, който също доказа многократно, че разполага с огромен талант, но засега не е способен да демонстрира постоянство и целенасочена работа единствено на корта.


"Ние не сме лоши хора. Не взимаме, например, наркотици или нещо такова... не правим нищо. Имаме някои проблеми на корта понякога. Просто сме такива", добави той. Докато Томич стои далеч от кортовете, Кириос се опитва да се пребори с контузия. Австралиецът игра през тази седмица в Монреал, но загуби от финалиста Саша Зверев. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини