Най-после добри новини за Анди Мъри



Най-после добри новини за Анди Мъри
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
19-08-2017 17:31 | Станко Димов

Анди Мъри отказа участие от „Мастърс 1000“ турнирите в Монреал и Синсинати заради контузия, но по всичко личи, ще се успее да се възстанови навреме за последния за сезона турнир от Големия шлем - US Open.

Според журналиста Стюърт Фрейзър, шотландецът ще лети за Ню Йорк в началото на идната седмица и ще се подготвя на „Флашинг Медоуз“. Именно в Ню Йорк Мъри спечели първата си титла от Големия шлем. Това се случи през 2012, а миналата година отпадна на четвъртфиналите, където беше спрян от Кей Нишикори.

В понеделник Мъри ще сдаде първото място в света на Рафаел Надал. За последно великобританецът игра на Уимбълдън, където не успя да защити трофея си.

Под въпрос за US Open към този момент остават шампионът от 2014 Марин Чилич и канадецът Милош Раонич. Аут до края на сезона са актуалният притежател на трофея от Ню Йорк Стан Вавринка, финалистът от миналата година Новак Джокович и най-добрият азиатски тенисист Кей Нишикори.
Роджър Федерер, който има две титли от Големия шлем през сезона, се възстановява от контузия, но най-вероятно ще играе в Ню Йорк.

US Open 2017 започва на 28-и август.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини