Бекер съветва Мъри с програмата



08-09-2017 15:10 | Станко Димов

Борис Бекер посъветва Анди Мъри да си вземе поука и да направи корекции в програмата си когатос е върне на корта, най-вероятно догодина. По-рано през седмицата шотландецът обяви, че ще си вземе по-дълга почивка на този етап няма яснота кога ще играе отново. Много е вероятно Мъри да откаже всичките турнири до края на кампанията. Точно това, споерд Борис Бекер, ще бъде и правилното решение.

„Фактът е, че той е на 30, а не на 20 години. Тялото му има граници. Той по-добре от всеки друг знае от колко двубоя се нуждае, от колко тренировки има нужда, за да се върне в топ форма“, коментира Бекер пред британското издание „Метро“.

„Федерер може да служи като пример в това отношение, също както и Рафа Надал, който също ограничи изявите си миналата година. Сигурен съм, че и Новак (Джокович) ще подбира внимателно турнирите, след като се върне на корта догодина“, категоричен е Бекер.

„В крайна сметка става въпрос за печелене на титли от Големия шлем и „Мастърс“ сериите, както и за място в челото на ранглистата. Само това интересува тенисистите“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини