Мъри за Лондон 2012, Болт и Фелпс



15-02-2011 10:54 | Станко Димов

Първата ракета на Великобритания Анди Мъри сподели, че очаква с огромно нетърпение летните олимпийски игри в Лондон през 2012-та година.

Шотландецът призна, че е сред най-големите привърженици на уникалния Юсеин Болт, който в Пекин през 2008-ма година подобри куп рекордни в бягането на 100 и 200 метра.

Финалистът от Australian Open каза още, че никога през живота си е гледал на живо плуване, но няма търпение да види очертаващия се звезден сблъсък между "Торпедото" Иън Торп и американския гений Майкъл Фелпс.

"За мен Олимпийските игри в Лондон ще бъдат нещо специално. Ще се видя с някои от най-великите атлети в света, с които ще ни дели една врата. Това ще бъде невероятно", коментира световният номер 5.

"Обичам Юсеин Болт и очаквам финала на 100 метра да бъде истинско зрелище, много специална битка. Какво да кажем за плуването. Майкъл Фелпс срещу Иън Торп. Никога не съм гледал този спорт на живо, но тези две момчета получават моето доверие. Нямам търпение Игрите да започнат", коментира още Мъри.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини