Спортни стипендии в САЩ – безплатни консултации на агенцията ATHLETES USA в София02-10-2017 02:58 | Tennis24.bg

На 14 Октомври 2017 г. от 10:30 часа, в хотел „Феста” в София ще се проведе презентация и безплатни консултации на агенцията Athletes USA. Това е организацията, която помага на талантливи млади спортисти да кандидатстват за спортни стипендии в американските университети и колежи.

Athletes USA е водещата в света агенция за спортни стипендии в САЩ с мрежа от 3 000 университета и колежа, и над 22 000 колежански треньора в 22 вида спорт.  Главният ни офис е в Маями, Флорида, където работят над 100 скаута ангажирани с мениджмънта на спортистите-студенти  от нашите 30 глобални локации.  От 2014 година агенцията Athletes USA има официално представителство и в България, чийто екип отговаря за цяла Източна Европа. Офисът ни се намира на Ул. Мърфи №2 в София. До днес чрез агенцията Athletes USA сме изпратили над 2 000 студента-спортисти в световен мащаб, като само от България са заминали повече от 50 момчета и момичета. 

Когато спортистът е представляван от нас, ние му осигуряваме възможности, които ще променят живота му и ще сбъднат мечите му.

Ползи и предимства на колежанския спорт в САЩ: Колежанският  спорт ви дава възможност за учение и спорт на ново, най-високо ниво. Спортистите в университетите и колежите в САЩ получават достъп до спортни съоръжения от световен клас, често се състезават пред хиляди почитатели и фенове, повечето от състезанията и срещите се предават по телевизията и спортистите получават безплатна спортна екипировка. Повечето университети правят значителни инвестиции, за да гарантират на спортистите си най-добрите условия за постигане на техните академични цели и спортни резултати.

Концепция на колежанския спорт в САЩ: Концепцията в същността си е много проста – тя осигурява на талантливите спортисти изключителни възможности за развитие на академичните им и спортни кариери. Спортната стипендия в един Американски университет може да покрие много, а понякога и всички, разходи, които са свързани с получаването на академична степен. В замяна студентът-спортист представлява университета в съответния спорт, като едновременно с това поддържа добро ниво в класната стая. Понастоящем за близо 3 000 колежански спортни програми се състезават около 500 000 спортиста от цял свят. Агенцията  Athletes USA се специализира в маркетинга, представянето и организацията на специализирани кампании, за да осигурим на нашите клиенти възможно най-добрите предложения за спортни стипендии.Броят на университетите и колежите в САЩ, които поддържат мъжки и женски тенис отбори е около 1000. Много бивши и настоящи светила в тениса са минали през колежанската система, като например John McEnroe, който се е състезавал за Университета в Станфорд, а също така и Sam Querrey, John Isner и финалистът от US Open 2017 Kevin Anderson. Хубаво е да се знае, че колежанските треньори по тенис използват системата UTR за оценка на състезателите и е желателно да се играе на колкото се може повече турнири на ITF. Препоръчваме на нашите спортисти да поддържат успех над 4.00 и да покажат добри резултати на изпитите SAT и TOEFL. Това ще им даде възможност за получаване на допълнителна частична академична стипендия, която може да бъде добавена към спортната. По-подробна информация ще получите по време на презентацията ни.На презентацията ще говорим за всичко: за агенцията Athletes USA, защо трябва да изберете САЩ, за критериите за кандидатстване, за начина, по който ви съдействаме, за колежанския спорт в САЩ, за спортните стипендии и затова как се разпределят, за успехите на нашите клиенти, като ще ви представим и някои любопитни факти. По време на представянето ще имате възможност свободно да задавате вашите въпроси към г-н Андрей Андреев, Директор на Athletes USA за България и Източна Европа. След изложението присъстващите ще могат да получат индивидуални безплатни консултации на място.

За повече информация и регистрация посетете сайта на организацията www.athletes-usa.bg или директно се свържете с г-н Андреев на телефон 0888 174 714. Регистрация може да направите и на място.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Турнир: Australian Open
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Мелбърн, Австралия
Настилка: Твърда
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини