Специалисти и букмейкъри предвиждат нова победа на Григор



18-01-2018 13:40 | Станко Димов

Григор Димитров ще се изправи в петък срещу Андрей Рубльов в спор за място на осминафиналите на Australian Open. От официалния сайт на надпреварата споделиха, че очакват това да бъде един от най-добрите двубои за деня, както и българинът да победи.

„Два мача минаха, има още 5. Така ще си мислят тенисистите, когато пристигнат на „Мелбърн Парк“ в петък“, написа анализаторът на АТР Крейг О‘Шенеси. Относно срещата на Димитров с Рубльов, специалистът изрази следното мнение:

„Време е Григор да си отмъсти. Рубльов го победи със 7:5, 7:6(3), 6:3 във втория кръг на US Open миналата година. Именно заради това има и допълнителна доза интрига в петъчния мач. Димитров имаше много тежък ден в Ню Йорк, като форхенд ретурите не действаха, той записа едва 56% на дюс полето и само 39 на адвантидж полето.

Димитров нямаше проблеми точно с този удар при трудната си петсетова победа над Макензи Макдоналд във втория кръг на Australian Open, като направи 77% успеваемост на форхенд ретурите в целия мач. Българинът изключително се е подобрил от Ню Йорк миналата година, като в петък ще има и допълнителна мотивация за победата“.

Прогнозата на О‘Шенеси за този двубой: победа в 4 сета за Григор Димитров

Убеди в успеха на българина са и букмейкърските къщи. Bet365.comда ва коефициент 1.36 за краен успех на Димитров. Ставката за победа на Рубльов е 3.25. Ако прогнозата на Крейг О‘Шенеси се сбъден и Григор спечели с 3:1 сета, това ще бъде стимулирано с коефициент 3.75.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини