Хьон Чун: Ще се видим в София (видео)



Хьон Чун: Ще се видим в София (видео)
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
24-01-2018 15:45 | Станко Димов

Правещият фурор на Australian Open Хьон Чун отправи послание към българската публика. След Откритото първенство на Австралия първият кореец, стигнал полуфинал на турнир от Големия шлем, пристига в София.

„Здравей, България. Очаквам да ви видя на DIEMA XTRA Sofia Open“, каза Хьон Чун от Австралия, където си подсигури място в топ 4.

След като елиминира №4 в света Александър Зверев и бившия №1 в света Новак Джокович, Хьон Чун ще играе с легендарния Роджър Федерер в битка за класиране на финала на Australian Open.

Хьон Чун разби с 3:0 сета (6:4, 7:6, 6:3) Тенис Сандгрен в 1/4-финалите в Австралия! Приказката за корейската звезда продължава, а след нея шампионът от Next Gen ATP Finals идва за DIEMA XTRA Sofia Open между 4 и 11 февруари! А в София го очаква шампионът от финалите на АТП за 2017 г. Григор Димитров.

„Чун ще бъде истинска сила в София“, обяви още на старта на похода на корееца в Австралия турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами. „Той задава стандартите за бъдещата генерация в световния тенис и феновете в София ще имат шанса отблизо да отправят поглед в бъдещето на тениса“, допълни Макнами.

Феновете вече с нетърпение очакват сблъсъка между двамата шампиони от финалите на АТП за 2017 г. Григор Димитров и Хьон Чун в София. Турнирът от сериите АТП 250 е между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“. Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини