Как да публикувате оферти, питания и предложения в секция "ОБЯВИ"



05-05-2011 02:30 | Николай Драгиев

В секцията "ОБЯВИ" всеки може да публикува своя обява, оферта или да пусне питане по различни въпроси свързани с тенис екипировка, принадлежности и играта като цяло. Можете да предлагате, търсите или препоръчвате даден артикул, марка, тенис клуб и т.н.

Също така може да потърсите партньор за игра на тенис във вашия район или пък да препоръчате подходящ треньор за начинаещи. Няма ограничения - стига публикуваната информация да бъде полезна на останалите потребители по един или друг начин.

 

Има два варианта за публикуването им - да се регистрирате на сайта и свободно да пишете вашите обяви. Другият е да ни ги изпратите на office@tennis24.bg - с максимално подробна информация и снимки.

 

За да публикувате на сайта е нужно да се регистрирате, което става за броени секунди. Вижте как да се регистрирате.

 

След като се регистрирате е необходимо да влезете в секцията "ОБЯВИ", където в горния десен ъгъл има линк "Добави своята статия" (както е показано на картинката долу). Посредством него можете да напишете вашата обява и след като я публикувате, тя веднага ще се покаже в секцията.

По всяко време може да редактирате първоначалното си съобщение. Нужно е да попълните всички полета - заглавие, подзаглавие и автор, за да се покаже на сайта посланието ви. Мястото обозначено с голям син + е за поставяне на снимка.

Неприемливи съобщения или обяви ще бъдат премахвани по усмотрение на администраторите. Писането на кирилица е задължително.

 

Ако имате проблеми с публикуването, не се колебайте да се свържете с нас.





Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини