С любов за Сами...



28-02-2018 16:36 | Tennis24.bg

Юношата на Левски и Шампион 2006 Самуил Владимиров се нуждае от неотложна животоспасяваща операция.

18-годишният Сами е с тумор в мозъка, който трябва да бъде отстранен до две седмици. За изпълнението на животоспасяващата операция родителите на Сами се довериха на доцент Герганов от Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover). По думите му отстраняването на тумора е възможно, в случай че интервенцията не се отлага. Ако операцията бъде извършена навреме, може да се очаква пълно възстановяване.

За спешната и много сложна операция на Сами са необходими 50 000 Евро, които семейството му не може да осигури в този кратък срок.

Сами навърши 18 години само преди две седмици.

Банкова сметка: BG65CECB97901004227500 - Боряна Владимирова.
PayPal акаунт b.vladimirova@abv.bg Boryana Vladimirova.

Публикуваме без редакция думите на майката на Самуил - Боряна Владимирова.

"Здравейте,

Аз съм Боряна, майката на Самуил Владимиров - младо, красиво и с борбен дух момче, в началото на съзнателния си живот. Никога не съм предполагала, че ще ми се наложи да напиша следващите редове. Но животът е непредсказуем и ни подлага на различни изпитания.

Нашето изпитание започна само преди една седмица, когато при рутинен профилактичен преглед на очите на Сами, очната лекарка откри високо налягане на очните дъна и ни изпрати на ЯМР. След направен скенер и ЯМР се установи, че Сами има голям тумор в мозъка и е необходима спешна (до 2 седмици) операция за отстраняването му.

Сами преди 15 дена навърши 18г. Той е активен спортист-баскетболист, отлично са справя с учението и всички предизвикателства на живота.

За изпълнението на животоспасяващата операция се доверихме на Доцент Герганов от Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover). Той ни увери, че е възможно отстраняването на тумора, в случай че не се отлага интервенцията и че после всичко може да бъде по старому.

За спешната и много сложна операция на Сами са необходими 50 000 Евро, които ние с татко му не можем да осигурим предвид краткия срок.

Моля всички познати и непознати мили хора, с добри сърца да помогнат в събирането на непосилната за нас сума за спасяването на Сами.

Надяваме се с Ваша помощ Сами отново да спортува и да сбъдва мечтите си.

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ!"

МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА САМИ ОНЛАЙН ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини