Поли Генова: Григор е много готин, но не се познаваме



03-03-2011 20:00 | Николай Драгиев

Поп певицата Поли Генова категорично отрече слуховете, които я свързват със звездата на българския тенис Григор Димитров. Тя дори твърди, че двамата не се познават лично.

 

Все пак Генова признава, че се възхищава на уменията на Гришо и ще се радва все пак да се запознае с него след толкова приказки по техен адрес.

 

"Дано се запознаем най-сетне с това момче. Много е смешно, вече три-четири години ми задават този въпрос. Вече може би е крайно време да си стиснем ръцете с Григор," коментира Поли пред списание "Хай Клуб".

 

На въпрос дали го харесва, тя споделя: "Той е много готино момче, плюс това вече започва да се превръща в мъж... Уважавам успехите му, достоен е за възхищение. Но като човек не го познавам."

 

Изпълнителката, която ще представя България на "Евровизия", признава още че в момента си няма приятел. "В момента съзнанието ми е заето с други емоции и си мисля, че не би трябвало да се разсейвам. Когато съм била най-влюбена, професионалният ми живот е оставал на заден план. Сега съм сама. Разбира се имам много приятели, но нямам гадже."




Коментари
Турнир: ATP World Tour Finals
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Зала
Награден фонд: $9,000,000

Official Website | Livescore
Други новини