Вожняцки е аут от Индиън Уелс, Винъс продължава напред



14-03-2018 10:11 | Tennis24.bg

Дария Касаткина продължава да впечатлява с представянето си турнира на твърди кортове в Индиън Уелс, Калифорния. Младата рускиня елиминира втората в ранглистата Каролина Вожняцки и се класира за четвъртфиналите в надпреварата.

20-годишната Касаткина победи датчанката с 6:4, 7:5 за един час и 40 минути игра. Рускинята губеше с 0:3 в първия сет, но спечели четири поредни гейма с два пробива.

Във втория сет Касаткина се провали три пъти на свой сервис, но спечели на подаването на Вожняцки четири пъти и записа чиста победа. В следващия кръг тя ще излезе на корта срещу Ангелик Кербер, която демонстрира чудесна форма и разгроми Каролин Гарсия с 6:1, 6:1 за 60 минути.

Напред продължава и 37-годишната представителка на домакините Винъс Уилямс. Тя записа победа над латвийката Анастасия Севастова със 7:6, 6:4. За място в полуфиналите Винъс ще спори с Карла Суарес Наваро.

Поставената под №1 Симона Халеп се наложи над китайката Цзян Ван със 7:5, 6:1. Следваща противничка на румънката ще бъде Петра Мартич от Хърватия.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини