Мъри се завръща на корта на турнир в Холандия



Мъри се завръща на корта на турнир в Холандия
Свързани играчи
Тагове
29-03-2018 13:25 | Станко Димов

Анди Мъри ще направи дългоочаквано завръщане на корта на турнир в Холандия. Бившият №1 в света е потвърдил, че ще участва на Libema Open. Надпреварата, която е от категория АТП 250, ще се проведе в периода 11-17 юни, в седмицата преди Куинс Клъб, където шотландецът също ще участва.

„Очаквам с нетърпение да се завърна в сезона на тревни кортове и да играя в Росмален за първи път. Чух много неща за турнира и че разполага с много добри кортове – това е перфектният начин да се подготвя за Уимбълдън“, коментира Мъри.

„През последните няколко години инвестираме сериозно в качеството на турнира и тревните кортове. Присъствието на бивш шампион от Уимбълдън и специалист в играта на трева като Анди Мъри е голяма награда за нас“, каза Марсел Хунце, турнирен директор.

В началото на седмицата Мъри поднови тренировки на корта, като избра това да се случи в академията на Патрик Муратоглу в Ница.

Има вариант Мъри да се върне на корта още по-рано, като това може да се случи на турнир от сериите Чаланджър в Глазгоу. Надпреварата започва на 30-и април, а шотландецът ще каже в последния момент дали ще играе или не.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини