Ще се върне ли Вайда при Джокович за постоянно? Отговаря агентът на тенисиста



10-04-2018 11:37 | Станко Димов

Новак Джокович проведе няколко тренировки с бившия си наставник Мариян Вайда, което породи множество спекулации около тяхна съвместна бъдеща работа. Двамата бяха снимани по време на занимание в курорта Марбея, където бившият №1 в света се подготвя за старта на сезона на клей.

Колко дълго ще работят заедно Джокович и Вайда? Този въпрос ще получи отговор след турнира в Монте Карло, който започва в неделя.

„В момента двамата нямат поети дългосрочни ангажименти. Мариян подготвя Джокович за турнира в Монте Карло и ще бъде там с него. След надпреварата ще вземат решение“, каза агентът на тенисиста.

Припомняме, че в началото на месец май миналата година Новак Джокович сензационно освободи Мариян Вайда и целия си дългогодишен екип. Сърбинът назначи за свой треньор Андре Агаси, но само след два месеца получи контузия и отказа всички турнири до края на сезона.

В началото на декември 2017-а Ноле добави към щаба си и Радек Щепанек. Само 3 месеца по-късно обаче Агаси и Щепанек се разделиха с Джокович „по взаимно съгласие“.

Припомняме, че именно в тандем с Мариян Вайда Ноле оглави ранглистата на АТП и спечели всичките си 12 титли от Големия шлем.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини