Нишикори набира скорост



Нишикори набира скорост
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
18-04-2018 14:02 | Станко Димов

Кей Нишикори се класира за III кръг на Мастърс 1000 турнира в Монте Карло. Азиатецът се наложи със 7:5, 6:2 над Данийл Медведев в двубой, който продължи точно 100 минути.

22-годишният руснак започна по-уверено срещата и след пробив поведе с 3:1 гейма. Медведев обаче не успя да затвърди преднината си и Нишикори изравни за 3:3. В 11-ия гейм японецът направи втори пробив, след който с гейм на 0 взе откриващия сет.

През втората част Нишикори осъществи два пробива и се поздрави с успеха. В спор за място на четвъртфиналите той ще срещне Андреас Сепи или щастливия губещ от квалификациите Гийермо Гарсия-Лопес.

За третия кръг в турнира се класира и Карен Хачанов, който се справи с участващия с „уайлд кард“ Жил Симон – 6:2, 6:2 след 83 минути игра. Руснакът приключи срещата с 4 аса и отрази всичките 7 точки за пробив, които се отриха пред опонента му в течение на двубоя.

В следващия кръг Хачанов ще срещне водача в схемата Рафаел Надал или Аляз Бедене.

В изцяло испански сблъсък, Роберто Баутиста Агут надви с 6:3, 7:6 (5) Фелисиано Лопес. На осминафиналите 11-ият поставен Агут ще премери сили с Давид Гофен.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини