Тенис лято за вашите деца!



01-06-2018 10:00 | Tennis24.bg

Идва ваканцията, а бабите  и дядовците могат да отделят на внуците само седмица-две. Спортен комплекс „ДЕМА“ в столичния ж.к.“Младост“ организира  целодневни детски спортни занимални  лагери.

От 9 до 17ч., от понеделник до петък децата са заети в уроци по тенис, лечебна физкултура, йога, народни хора. Предвидена е почивка с тристепенен обяд, време за игри, рисуване и други приложни занимания. Цената е 160лв. за 1 седмица. В тези лагери, децата наистина се забавляват, но най-доволни са ... родителите. Малчуганите толкова се уморяват, че вечерта заспиват без многократно подканване.

Целогодишно в „ДЕМА“ работи тенис училище за начинаещи и напреднали. Участниците в него ползват 10% отстъпка от цената на лагерите. Стелян Караманов, собственик на фирма за луксозни превози, бивш републикански шампион по академично гребане вече повече от две години води тук сина си Стефчо.



„Преди да избера клуб - казва бащата- се поинтересувах, къде е най-добре. Разбрах, че „ДЕМА“ вече няколко години е на второ място между всички клубове в страната в престижната класация на БФТза постижения в тениса. Известни са с професионалната си работа и постоянството. Могат да вземат едно дете и да го изведат до шампионска титла. Харесва ми подходът на треньорката Катя Брезина. Строга е, не глези децата. Въпреки това накара Стефчо да идва с желание. Аз самият съм звършил спортно училище и знам, че без труд и дисциплина нищо не се постига.“



Треньорите по тенис Катя Брезина и Галя Ангелова са с най-високата за страната „А“ категория. Подкрепят  ги сплотен тим от инструктори, бивши състезатели. Комплексът разполага с детска площадка, съоръжения за тенис на маса, малък тенис, баскетбол и с много зелени площи, където малчуганите тичат на воля. „Базата тук е  светлинни години по-напред в сравнение с други подобни места – споделя Ивайло Вълчев, бивш футболист на „Левски“ София. – Можеш  да си спокоен, че детето ти е на чисто и безопасно място, че към него ще бъдат внимателни. Дъщеря ми Криста е на 8 г. В „ДЕМА“ сме от 5 месеца, през които тя видимо напредна. Най-доволен съм от това,  че треньорката Галя Ангелова се отнася с разбиране и спокойствие към децата. Моето обича да играе с деца, но вече щом стане време за тренировка, грабва ракетата и е готова за тръгване. „



За 16 години клубът е възпитал плеяда шампиони. Някои вече са част от отборите  за „Купа Дейвис“ и „Фед Къп“. Само през миналата година състезателите на „ДЕМА“  извоюваха общо 30 медала от държавни първенства. Между тях 4 титли поединично – повече от всеки друг клуб, 2  на двойки и 1 от Държавно отборно първенство. 3-ма състезатели на клуба са №1 в националните ранг-листи за юноши и девойки в различни възрасти.

Ще научите повече за летните предложения на клуба на сайта: www.demasport.com. Въпроси и записване можете да отправите на е-мейл към Теодора Колева, tkoleva@einet.bg.

В „ДЕМА“ вашите деца са на правилното място при подходящите треньори.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини