Немска солидарност: Зверев поздрави сърдечно Кербер



17-07-2018 11:29 | Николай Драганов

Германската звезда на мъжкия тенис Александър Зверев поздрави сърдечно своята сънародничка Ангелик Кербер, която триумфира с титлата при жените на Уимбълдън. 


Малко след успеха на Кербер над Серина Уилямс на финала, Зверев публикува в "Инстаграм" снимка с Ангелик от мача им на "Хопман къп", където двамата си партнираха с цветовете на родината си.


"Докато съм във фитнеса и работя, за да достигна един ден там, където искам, моят партньор на "Хопман Къп" тъкмо спечели Уимбълдън. Браво, Анджи, не мога да съм по-щастлив за теб", написа Саша.


През тази година Зверев и Кербер загубиха на финала от Роджър Федерер и Белинда Бенчич, но обещаха да се завърнат догодина за реванш. "Винаги съм обичал да се връщам в Пърт. Това е четвъртата ми поредна година и винаги се наслаждавам", коментира Зверев в официално съобщение, с което обяви, че ще играе и пред 2019-та.


На същата позиция е и Кербер. "Нямам търпение да се върна в Пърт за "Хопман къп". Там получих първия си урок по сърф... очаквам с нетърпение да опитам всичко отново, очаквам с нетърпение отново да играя със Саша", каза Ангелик. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини