Федерер: Няма да ставам отново баща преди да се откажа



31-07-2018 09:32 | Николай Драганов

Освен изумителен талант на корта, в живота си Роджър Федерер може да се похвали и с щастието да има четири деца - 9-годишните му дъщери близначки и 4-годишните му синове близнаци.


Роджър и съпругата му Мирослава полагат доста усилия, за да бъдат заедно, когато той пътува по света. Поради тази причина Федерер коментира, че не планира повече деца, преди да сложи край на кариерата си.


"Тази тема не е приключена още, но ние няма да я отваряме преди да завърша кариера си", каза Маестрото.


Запитан кога се очаква това да се случи, той отговори както обикновено: "Самият аз не знам. Заради това в момента е толкова хубаво. Всички ние сме щастливи и спокойни. Наслаждаваме се на свободното си време заедно много".


Да играе докато синовете му Лео и Лени разбират какво гледат е голяма мотивация за Федерер: "Те знаят, че играя доста тенис, но не знам дали разбират какво се случва. Едва ли знаят какво точно правя. Знаят, че и в някакъв момент има замесена купа, защо трофеите са им най-интересни. Мисля, че след няколко години ще могат да запомнят. Разбира се, момичетата вече разбират и ще помнят, но не съм сигурен за момчетата", коментира носителят на 20 титли от Големия шлем.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини