Александров и Коджабашев близо до четвъртфинал срещу Ма Лонг и Сю Син



15-08-2018 18:42 | Tennis24.bg

Само една победа дели българската двойка Теодор Александров и Денислав Коджабашев от участие на четвъртфиналите на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище за втора поредна година.

Изтегленият преди малко жребий за основната схема отреди националите да играят в първия кръг с чехите Любомир Янкарик и Давид Рейтспис. Мачът е в четвъртък от 12:00 часа на маса №2 в зала „Арена Асарел“.

„Доволни сме от жребия. Не сме играли срещу тези съперници, но според нас с Денислав са преодолими“, коментира Александров.

При победа Александров и Коджабашев почти сигурно ще се изправят срещу легендите Ма Лонг и Сю Син от Китай. Те освен, че са били водачи в световната ранглиста на единично и имат безброй титли, са световни шампиони на двойки от Ротердам 2011. Тази година Ма и Сю спечелиха турнира от Уърлд Тур в Бремен.

При жените с „уайлд кард“ участват тийнейджърките Калина Христова и Ивет Илиева. Те срещат Лин Ча-Хсюн (Тайван) и Лиза Лунг (Белгия), които отстраниха снощи в квалификациите Мария Йовкова и Сибел Алтънкая.


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини