Вавринка изловен с нова приятелка, той отрича



19-03-2011 19:35 | Николай Драгиев

Интригите около личния живот на Станислас Вавринка не стихват. Преди няколко месеца той напусна жена си и своето бебе, за да се концентрира върху тениса и това предизвика множество коментари.

 

Швейцарският вестник "Блик" обаче разкрива, че Стан не си губи времето и е бил забелязан в компанията на нова дама, която работи за ATP.

 

"Сякаш всичко придоби смисъл за него. Стан печели, а Томаш Бердих в Индиън Уелс стана третата му жертва от топ 10 за годината. Това нещо трябва да е свързано с жена," написа "Блик".

 

От началото на сезона Вавринка има 17 победи и само 3 загуби, което му осигури рекордното за него място на четвъртфинал на Australian Open.

 

Според "Блик" този прогрес се дължи на новата му връзка с венецуелката Естефания Акоста-Рубио, която живее в Маями и работи в прес екипа на ATP.

 

Именно с това се обяснява и неочаквания избор на Стан да участва на турнири в Южна Америка през февруари. Новата жена в живота му го е придружавала и там, и в Мелбърн. Интересното е, че по време на пътуването до Буенос Айрес и Акапулко, треньорът на Стан Питър Лундгрен е "решил" да не го придружава.

 

Иначе Вавринка се раздели със своята жена Илхам Вуйю, тъй като "смята да се концентрира върху тениса в следващите пет години".

 

Официалният сайт на Вавринка обаче категорично отрече тази информация. "Г-н Станислас Вавринка в момента няма никаква романтична връзка с когото и да е било. Г-н Вавринка предпочита да се концентрира върху тениса," пише в официалното съобщение. 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини