Мъри: Нямам очаквания, една победа не променя нищо



28-08-2018 13:23 | Станко Димов

Анди Мъри обяви, че не си поставя никакви цели на US Open, където той започна с победа 3:1 сета над Джеймс Дъкуърт – 6:7 (5), 6:3, 7:5, 6:3. Преди надпреварата шотландецът, шампион в турнира от 2012 каза, че не се поставя сред фаворитите за трофея. След успеха в понеделник Мъри обяви, че не си е променил мнението по темата.

„За да бъда сред фаворите за титлата трябва да играя много повече, отколкото успях през последните месеци. Подготовката за подобен турнир трябва да бъде по-сериозна, с много мачове. Като цяло има много неща, които трябва да променя, за да се наредя сред претендентите за трофея“, коментира Мъри.

„Не мисля, че победата ми днес променя много неща. Все още мисля мач за мач. Играх 4 сета за първи път от 14 месеца, така че трябва да изчакам да видя как ще се чувствам утре. Надявам се, че ще съм добре и ще мога да се подготвя за следващия двубой“.

„Губил съм много двубои на този турнир. Страдал съм много тук, но сега усещам, че започвам нещо ново. Атмосферата беше страхотна на двубоя, изключително щастлив съм от успеха. Страхотно е, че отново съм тук“, каза бившият лидер в ранглистата.

Във втория кръг Мъри ще се изправи срещу ветерана от Испания Фернандо Вердаско, който тази година е поставен под №31 в схемата.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини