Сесил: Наистина бях бремeнна на 15



20-03-2011 13:28 | Станко Димов

Сесил Каратанчева даде интервю за предаването по bTV "Тази неделя" и разказа интересни неща за живота си и за проблемите, които имаше преди няколко години.

 

Бившата първа ракета на България сподели, че наистина е била бременна на 15 години, когато се забърка с скандал с допинг, заради който не игра 2 години. 


"Не мисля, че се е случило не знам какво, наистина бях бременна, когато бях 15-годишна", откровено призна Сесил. "Някои казват "Ужас, на 15, как може?". Изкарах тежък пубертет и беше нормално.

 

"Нямах представа, че реакцията на хората ще бъде толкова брутална. Имаше обаждания, цветя, след успеха ми на "Ролан Гарос", а след това всички ме забравиха", заяви софиянката, която бе наказана да не играе 2 години заради допинг скандал.

 

Тогава тя се оправда, че повишените нива на забранени вещества в организама й са се дължали на бременността.


"Хора, които никога не бях чувала, долно и двулично се увъртаха около мен след успеха ми, а преди това ги нямаше. Аз бях наказана и тогава дойдоха хората от Казахстан.

 

Оцениха труда ми, видяха, че съм във форма и решиха да ми гласуват доверие", добави Каратанчева, която в момента играе за бившата съветска република.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини