Мъжът, заради когото Шарапова забрави Григор



01-09-2018 10:01 | Tennis24.bg

Българската звезда Григор Димитров отдавна не е заедно с бившата номер едно в женския тенис Мария Шарапова, но това не пречи на булевардните издания в цял свят да припомнят периодично за връзката им. Отскоро рускинята има нов мъж до себе си, който е първото ѝ гадже след българина.

Американското издание Tango представи английския предприемач Алекзандър Гилкс по интересен начин - "мъжът, заради когото Шарапова забрави Григор Димитиров". И впоследствие направи очерк за него и с какво е пленил руската тенисистка.

Освен, че е млад, богат, красив и известен, той има позиции в хайлайфа на Острова, с които може да очарова всяка дама. Близък е и до Кралското семейство заради приятелството си с Принц Хари. Бившата му жена пък е причината вечният плейбой и по-малък брат на престолонаследника Принц Уилям да се запознае и впоследствие ожени за Меган Маркъл.

На всичко отгоре Гилкс е влюбен в руската класика и заради Пушкин и Толстой е научил и езика. Изданието щекотливо отбелязва, че това със сигурност е едно от предимствата му пред Григор Димитров, с когото е трябвало да си общуват само на английски.

Шарапова и бизнесмена са заедно от януари тази година, когато бяха снимани за първи път, хванати ръка за ръка в Австралия. Връзката им обаче стана публична едва преди няколко седмици и веднага започнаха сравненията между Гилкс и Димитров. / Gong.bg

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини