Михайлова и Вангелова с успех на двойки в Добрич



18-09-2018 16:02 | Tennis24.bg

Габриела Михайлова и Ани Вангелова се класираха за четвъртфиналите на двойки на традиционния международния турнир за жени „Изида къп". Надпреварата с награден фонд от 25 хиляди долара се провежда на кортовете на ТК „Изида" в Добрич. Състезанието се организира с подкрепата на Българската Федерация по тенис, "Изида" ООД и Община Добрич.

Михайлова и Вангелова победиха с 6:3, 6:3 Йоана Гаспар от Румъния и Мария Зотова от Русия. Други българки - Гергана Топалова и Петя Аршинкова загубиха драматично на двойки с 3:6, 6:3, 5-10 от румънките Богдан и Фетачау.

На сингъл участващата с "уайлд кард" 15-годишна българка Леа Каратанчева загуби от Мария Марфутина от Русия с 2:6, 1:6 за 69 минути.

Още три българки ще започнат участието си в надпреварата утре. Преминалата през квалификациите Държавна шампионка от този сезон Петя Аршинкова ще започне срещу получилата "уайлд кард" Яна Тищенко от Молдова. Ани Вангелова ще играе в първия кръг срещу Александра Перпер (Молдова), а Гергана Толапова ще срещне Виктория Каменская (Русия).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини