Андреев остана в подножието на медалите на сингъл



12-10-2018 17:33 | Николай Драганов

Контузия в кръста попречи на Адриан Андреев да се пребори за третото място на сингъл на Младежките Олимпийски игри в Аржентина. В мач за бронза Андреев се отказа при резултат 4:6,1:3 (0-40) срещу бразилеца Жилберт Соареш Жуниор.

 

Срещата започна великолепно за Адриан който поведе с 4:0. В петия гейм нашето момче имаше две точки за нов пробив при 40-15, но не успя да се възползва. Това даде увереност на Жуниор, който подобри играта си. Адриан можеше да поведе с 5:3, но допусна пробив от 40-15. При 4:5 Адриан взе медицински таймаут заради проблем с кръста, като все пак продължи мача, но видимо изпитваше сериозни трудности.

 

Така логично се стигна до отказване при резултат 1:3 във втория сет.


Все още не е ясно дали Андреев ще може да вземе участие в полуфиналната среща на двойки. По-късно днес Андреев и Ринки Хиджиката от Австралия трябва да играят срещу французите Хуго Гастон и Клемен Табур.

 

Вчера Ади отстъпи с 4:6, 1:6 на представителят на домакините Факудно Диас Акоста, а ключова за неуспеха му се оказа голяма пришка на стъпалото му, която беше превързана на корта малко преди да допусне решаващ пробив в първата част. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини