Дел По: Имах чувството, че светът ще се стовари върху мен



08-11-2018 18:28 | Tennis24.bg

Хуан Мартин дел Потро изигра един от най-силните сезони в кариерата си, който за съжаление завърши с контузия. Кулата от Тандил счупи капачката на коляното си на Мастърс турнира в Шанхай и няма да може да участва на финалите на АТП в Лондон, където си заслужи място с изявите през годината. Аржентинецът призна, че е приел изключително тежко новината за поредната травма.

„Тази контузия беше сериозен удар за мен. Беше ми трудно да приема положението и да не мога да играя в Лондон след един страхотен за мен сезон. Ще се върна на корта другата година. С моя екип продължаваме да работим по плана, който сме изградили. Надявам се да се върна възможно най-скоро. Рехабилитационният процес върви по план“, коментира Дел Потро.

„Имах чувството (при контузията), че светът ще се стовари върху мен. След многото проблеми с китката не мислех, че нещо подобно може да ми се случи отново. Аз обаче няма да се откажа. Трябва да мисля положително, за да се справя с обстоятелствата и да оставя лошото зад гърба си“, каза още аржентинецът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини