Сайтовете от S-media определиха Мис и Мистър



27-11-2018 20:47 | Tennis24.bg

На стилна церемония в Образователно-спортния комплекс "ЛОЗЕНЕЦ" четири сайта от групата на S-Media обявиха победителите в традиционните конкурси за Мис и Мистър, а единственото спортно списание у нас СПРИНТ отпразнува своя втори рожден ден.

Конкурсите се радват на особено голям интерес не само в спортните среди, но и сред феновете, които избират победителите с пряко гласуване в интернет в няколко кръга.

За броени месеци от своето съществуване пък СПРИНТ се превърна в неизменна част от ежедневието на спортния човек в България с богатата палитра от текст и цвят, представяща в ярка светлина спортния живот в страната днес и в миналото.

Мистър BGvolleyball.com 2018 е Георги Стоянов от София. Той е на 21 години и в момента играе в шампионата на Германия. Челната тройка допълниха Християн Димитров и Ангел Веселинов. Първият също се състезава в Германия, а вторият защитава цветовете на разложкия Пирин.

Анжела Симеонова от Казанлък и Лорина Стойчева от София бяха подгласничките на тазгодишната победителка при дамите - Ивана Тренчева от Разлог. Победителите бяха наградени от бившия национал Димо Тонев.

Най-красивите баскетболист и баскетболистка в класацията на BGbasket.com пък са Йордан Минчев, който в момента играе в Истанбул ББ и Десислава Понева. Те бяха наградени от легендата на родния баскетбол Георги Глушков.

Павлина Тодорова бе обявена за най-красива състезателка в плувните спортове в класацията на първия български сайт, посветен изцяло на водните спортове BGswim.com. Нейни подгласнички са Венеция Павлова и Бояна Кирчева.

При плувците призът Мистър BGswim.com е за ватерполистът Алексей Свистунов от Варна. Компания в челната тройка му правят Петър Божилов и Лъчезар Шумков.

Мистър BGathletic.com в конкурса на едноименния сайт е спринтьорът Антонио Иванов. След него се наредиха Валентин Янев и Трифон Илиев.

При дамите короната е за Кристен Радуканова от Видин, а в подножието на върха останаха Преслава Пачеманова и Андреа Савова.

Церемонията отбеляза и втория рожден ден на сп. СПРИНТ, което преди няколко дни пусна на пазара своя 13-ти брой. Изданието излиза на два месеца и е в обем от близо 160 страници.

Събитието беше подпомогнато от спонсорите: TURKISH AIRLINES, TIMELAND – часовници и бижута, SAMSONITE, L′OREAL, Маратонки SKECHERS, Плувна екипировка ARENA, Велосипеди SPRINT, Сладкарници НЕДЕЛЯ и любезните домакини от Образователно-спортен комплекс ЛОЗЕНЕЦ.

Бутици Timeland присъстват на българския пазар от 1997 година и са сред водещите магазини за висококачествени часовници и бижута. Компанията е сред основните дистрибутори на маркови аксесоари на световноизвестни швейцарски и италиански компании.

За доброто настроение на гостите се погрижи вокален състав Grammys, който разполага с богат репертоар в различни музикални жанрове – съвременна българска музика, българска естрада, световна поп и джаз музика, евъргрийни. Млади и талантливи, те вече имат покани за участие в международни конкурси в Рига, Израел, Казахстан и Световния шампионат на изкуствата в Холивуд.

ГАЛЕРИЯ ВИЖТЕ ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини