Шарапова: Забавно е да гледаш Федерер



11-12-2018 08:53 | Николай Драганов

Мария Шарапова и Роджър Федерер често са част от събития извън корта и не крият, че имат приятелски отношения. В скорошно интервю рускинята коментира играта, поведението и силните страни на 20-кратния шампион от Големия шлем.


"Много е забавно. Той е толкова разнообразен. Начинът, по който запазва спокойствие и начинът, по който успява да приложи толкова различни неща. Винаги знае къде се намира на корта неговия съперник. Има толкова много невероятни удари. Това е много забавно за гледане", коментира Шарапова.


Тя засегна и темата за връзката между личността на даден играч извън корта и неговия стил, когато е в игра. "Всички хора са различни, трудно е да се каже. Аз определено не съм толкова сурова извън корта, колкото съм на него, слава на бога! Не бих имала много приятели", призна Маша. 


"Просто мисля, че когато сме на корта или на тренировка, това е нашата работа и трябва да сме максимално концентрирани. Да си над нещата е чудесно и забавно, но в края на краищата ние сме големи спортисти, излизаме за да печелим. Това е спорт, който изисква битка. Но когато мачът свърши, ние имаме друг живот, който е съвсем нормален", завърши тя. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини