Стан Вавринка се включва в жребия за Sofia Open



Стан Вавринка се включва в жребия за Sofia Open
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
01-02-2019 18:49 | Tennis24.bg

Носителят на три титли от „Големият шлем“ и бивш №3 в света Стан Вавринка ще участва в жребия за четвъртото издание на турнира от сериите АТР 250 – Sofia Open 2019, който ще бъде изтеглен в събота (2 февруари) от 15 часа в „Арена Армеец“.  

Вавринка се превърна в голям любимец на българската публика през миналата година, когато бе дебютното му участие в София. Шампионът на Australian Open 2014, „Ролан Гарос“ 2015 и US Open 2016 се завръща в България. След като вече сподели с милионите си последователи по света приятните си спомени от София и изтъкна, че е останал впечатлен от храм-паметника „Александър Невски“, сега швейцарецът показва още веднъж уважението си към турнира в България и се включва още в тегленето на жребия. Церемонията ще бъде излъчена на живо в официалната фейсбук страница на Sofia Open - https://www.facebook.com/sofiaopentennis/, и по Diema Sport.

Турнирът започва в неделя (3 февруари) в 12 часа с първите битки от квалификациите, а шампионите на сингъл и двойки ще станат ясни следващата неделя (10 февруари).

Стан Вавринка ще разбере на живо първия си съперник и пътя, който трябва да извърви в желанието си да грабне трофея в София. А конкуренцията е повече от жестока. Сред претендентите за титлата на сингъл са  още Карен Хачанов (№11 в света), Стефанос Циципас (№12), Даний Медведев (№16), Роберто Баутиста Агут (18), Николоз Басилашвили (№22), Фернандо Вердаско (26), както и бившият №6 в света Гаел Монфис (33). В основната схема на турнира влизат и двама българи – Димитър Кузманов и Адриан Андреев. Билетите за Sofia Open 2019 са в продажба в мрежата на Eventim.

Непосредствено преди жребия за Sofia Open 2019 в „Арена Армеец“ ще проведат съвместна тренировка две от най-големите звезди, участващи в турнира – Стан Вавринка и Фернандо Вердаско.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини