Халеп си намери треньор



21-03-2019 10:17 | Tennis24.bg

Симона Халеп отново ще работи с бившия си личен треньор Даниел Добре, съобщи румънската тенисистка. Тя стартира сезона без наставник, след като в края на миналата година се раздели с австралиеца Дарън Кейхил, който поиска да се завърне в родината си, за да бъде близо до семейството си.

След Откритото първенство на Австралия тя за кратко се подготвяше през февруари с Тиери Ван Клеемпут, но двамата прекратиха взаимоотношенията си след турнира в Катар преди малко повече от месец. Сега пак е с Добре.

"Имам нов румънски треньор, с когото съм работила и преди, дори когато тренирах с Дарън. Неговото име е Даниел Добре. Той ме познава добре. Имам му доверие и съм щастлива от решението си. Най-важното за мен е, че се чувствам добре с него. Имаме добри взаимоотношения и това прави нещата по-лесни", коментира бившата номер 1 в света.

Халеп е поставена под номер 2 на силния турнир в Маями с награден фонд 9 милиона долара, като ще започне директно от втория кръг срещу победителката от мача между Тейлър Таунзънд (САЩ) и Йохана Ларсон (Швеция).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини