118-та титла за братята Брайън



31-03-2019 09:35 | Николай Драганов

Поставените под №3 в основната схема и шампиони от миналата година Боб и Майк Брайън спечелиха турнира в Маями при двойките. 


Те се наложиха със 7:5, 7:6(6) над Уесли Колхоф от Холандия и Стефанос Циципас. За легендарното американско дуо това беше 39-та "Мастърс" титла и общо 118-та от тура. 


Трофеят в Маями е първият им голям успех след завръщането на Боб, който пропусна почти целия минал сезон заради сериозна контузия. В негово отсъствие, Майк Брайън постигна значителни успехи в компанията на Сам Куери. 


"Боб прекара дълго време извън корта. Да бъде отново в най-добрата си форма и да спечелим тук в Маями, нашият роден град, с всички приятели и семейството на трибуните, е невероятно. Това е специален турнир за нас и е страхотно да защитим титлата", коментира Майк Брайън.


"Преди осем месеца бях на операция и не бях сигурен дали изобщо ще мога да се завърна на корта. Да спечеля тази титла е мечтан развой, който не изглеждаше възможен преди 8 месеца. Това е голямо постижение за нас", добави Боб.


Двамата американци спечелиха първата си титла заедно след завръщането на Боб през миналия месец в Делрей Бийч, но с успеха в Маями подпечатаха истинското си завръщане сред най-големите при двойките.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини