Анди Мъри: Ще се опитам да играя отново



Анди Мъри: Ще се опитам да играя отново
Свързани играчи
Тагове
28-04-2019 17:23 | Tennis24.bg

Анди Мъри заяви, че не е под напрежение на всяка цена да се върне към тениса, след като претърпя операция по бедрото по-рано тази година, но ще се опита да го направи, ако тялото му позволява това. Трикратният шампион на турнирите от Големия шлем каза по време на Откритото първенство на Австралия, че постоянната болка в хълбока ще го принуди да напусне спорта, но миналия месец разкри, че след процедурата през януари вече не чувства болка.

"Удрях топката от неподвижна позиция, не правех никакво движение", каза Мъри пред BBC преди началото на лондонския маратон днес, където беше поканен да даде старт на надпреварата при мъжете. "Не чувствам натиск да играя отново, но ако тялото ми позволи, ще се опитам", добави британецът.

По-рано този месец Мъри публикува кратък видеоклип в социалните медии, който показва как ударя топката в стена на открит корт, а по-късно пусна и видеоклип, в който играе голф. "Бедрото ми е наистина добре, не участвам болки. Щастлив съм и се радвам на живота си", добави Мъри.

Британецът обмисля да играе на двойки на Уимбълдън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини