Грандиозен гаф на организаторите на Ролан Гарос (видео)



02-06-2019 10:36 | Tennis24.bg

Грандиозен гаф допуснаха организаторите на „Ролан Гарос“. Австриецът Доминик Тийм, който е финалист от миналата година и един от основните претенденти за титлата тази, беше помолен да прекъсне пресконференцията си и да освободи залата за Серина Уилямс, която искала да говори с медиите в този момент.

Тийм току беше започнал задължителната среща с медиите след класирането си осминафиналите, докато Серина Уилямс претърпя загуба от 20-годишната си сънародничка София Кенин и явно искаше да напусне „Ролан Гарос“ час по-скоро.

„Може да ме сложите в някоя друга зала за пресконфереции, дори да е по-малка, но го направете сега“, се обърна Серина към организаторите.

Французите обаче взеха глупавото решение „да изгонят“ Тийм от собствената му пресконференция и да го преместят в по-малка зала, за сметка на Уилямс.

„Това някаква шега ли е? Аз трябва да напусна залата, защото тя (Серина Уилямс) идва? Както, по дяволите е това, въобще не ми пука. Аз също мога да правя каквото си искам“, каза потресеният Тийм към организаторите, след което отказа да продължи да говори пред медиите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини