Мадисън Кийс срещу Ашли Барти на четвъртфиналите



03-06-2019 14:22 | Tennis24.bg

Мадисън Кийс и Ашли Барти се класираха за четвъртфиналистки на Откритото първенство на Франция при жените. Кийс постигна лесен успех с 6:2, 6:4 срещу чехкинята Катерина Синякова. Мачът продължи само час и 18 минути.

Единственият критичен момент за американката бе в началото на втория сет, когато съперничката и направи пробив още в първия гейм, но веднага след това Кийс успя да го върне и да възстанови позициите. Малко повече усилия трябваше да хвърли Барти, която спечели с 6:3, 3:6, 6:0 срещу американката София Кенин.

Барти взе пет от първите шест гейма в мача, но след това за няколко минути загуби концентрация и Кенин успя да поведе с 3:0 в началото на втория сет. Американката, която отстрани Серина Уилямс в предишния кръг, изравни сетовете след 6:3 във втория, но в третия бе просто спаринг партньор на Барти.

Австралийката бе безкомпромисна и след 6:0 достигна до първия си четвъртфинал в Париж и втория за годината в турнирите от Големия шлем след този в Мелбърн. На четвъртфиналите Барти ще играе с Кийс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини