Джокович бил подавач на топки на Иванишевич



01-07-2019 10:43 | Станко Димов

Новак Джокович използва профила си в социалните мрежи, за да потвърди новината за треньорското назначение на Горан Иванишевич. Припомняме, че хърватинът влиза в щаба на световния №1 за започващия днес Уимбълдън, като е възможно да остане в екипа му и след това.

Джокович призна, че като дете е израснал с двубоите на Иванишевич, който е бил сред героите му. През 2001 г., когато хърватинът се е подготвял за Уимбълдън, който впоследствие печели, Ноле е бил сред децата, които му подават топки по време на подготовката за турнира.

„Благодарен съм, че разполагам с Горан Иванишевич от моята страна на мрежата. Съгласихме се да работим заедно по време на Уимбълдън и надявам се много повече в бъдеще. Благодарен съм на Мариян, че подкрепи идеята да поканим Горан и да укрепим екипа ни преди този толкова важен турнир. Израснах гледайки и подкрепяйки Горан.

Ники Пилич ми позволи да бъда подавач на топки на Горан по време на подготовката му за трофея от Уимбълдън 2001 г. в академията на Ники – това беше сбъдната мечта за един млад тенисист като мен. Сега можем да обединим силите си тук в Лондон“, написа Джокович във „Фейсбук“.

Сърбинът започва защитата на трофея днес с двубой срещу Филип Колшрайбер.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини