Григор Димитров ще отнесе и глоба на Уимбълдън



Григор Димитров ще отнесе и глоба на Уимбълдън
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
02-07-2019 14:17 | Tennis24.bg

Григор Димитров ще трябва да заплати глоба. Това стана ясно, след като българинът е отказал да се яви на пресконференцията след петсетовата загуба на Уимбълдън от Корентен Муте снощи, съобщи БНР.

Според правилника, ако има заявен интерес от медиите към даден тенисист, той е длъжен да говори пред медиите. Организаторите ще обявят по-късно размера на санкцията, която се удържа от наградния фонд на играча.

Тя ще бъде почти сигурно между 1000 и 3000 лири. За поражението вчера Димитров взема 45 хилди паунда преди облагането на сумата с местни данъци.

При предишната си петсетова загуба в първи кръг на турнир от Големия шлем - на "Ролан Гарос" през 2016 година от Виктор Троицки, Григор се яви пред журналистите и отговаря на въпроси, въпреки че определено беше в лошо настроение.

_____
Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Турнир: Swedish Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Бостад, Швеция
Настилка: Клей
Награден фонд: €586,140

Official Website | Livescore
Турнир: Croatia Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Умаг, Хърватия
Настилка: Клей
Награден фонд: €586,140

Official Website | Livescore
Турнир: Hall of Fame Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Нюпорт, САЩ
Настилка: Тревна
Награден фонд: $652,245

Official Website | Livescore
Други новини