Мъри ще участва на турнир в Белгия



Мъри ще участва на турнир в Белгия
Свързани играчи
Тагове
21-08-2019 18:28 | Tennis24.bg

Анди Мъри добави тенис турнира в Антверпен, който започва на 14 октомври, към графика си, опитвайки се да си възвърне оптималната форма на сингъл.

Шотландецът загуби и двата си мача при завръщането на сингъл – първо от Ришар Гаске в Синсинати, а впоследствие и от Тенис Сандгрен в Уинстън-Сейлъм, но най-важното бе, че остана здрав физически. В преследване на повече игрово време, бившият номер 1 вече потвърди участие на турнирите в Джухай и Пекин, като не е изключено той да се включи и в предпоследната надпревара от сериите Мастърс 1000 в Шанхай през октомври.

Мъри, който в момента заема 329-а позиция в световната ранглиста, намекна, че може да се включи в Чалънджъри, които могат да започнат с този на Рафа Надал Оупън следващата седмица. „Наясно съм с нивото си на игра“, сподели той след загубата от Сандгрен в Уинстън-Сейлъм.

„Конкурентен съм, но трябва да се справя по-добре. Може би се нуждая мачове на по-ниско ниво и да изградя отново играта си, преди да започна отново в тура“, добави Мъри. Сънародникът му от Великобритания Кайл Едмънд постигна първа титла в професионалната си кариера именно на турнира в Антверпен миналата година. /БГНЕС

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини