Дел Потро на тренировка на Бенфика



26-04-2011 10:49 | Станко Димов

Хуан Мартин Дел Потро за пореден път показа страстта си към футбола. Бившият номер 4 в света, който е момента е в Португалия за турнира в Ещорил, посети една от тренировките на отбора на Бенфика.


Разбира се Дел Потро веднага се ориентира към сънародниците си – Хавиер Савиола, Пабло Аймар, Николас Гайтон и Франко Хара.


„Всички те са страхотни хора. Винаги е приятно когато се срещнеш със сънародници извън родината”, коментира Дел Потро пред клубната телевизия на Бенфика.


„Познавам тези момчета далеч преди да дойдат в Бенфика. У нас те играха за грандовете Бока Хуниорс и Ривър Плейт. Лично аз съм привърженик на Бока, но няма арженинец, който да не харесва тези момчета, защото те играят наистина много добре”, завърши Дел Потро.


Доволен от визитата остана и плеймейкърът на лисабонските орли Пабло Аймар. „Винаги е изненадващо да видиш как един толкова известен спортист е преди всички нормален човек”. Аймар призна, че понякога играе тенис, но не се справя добре. „Да, с брат ми играя, но съм много, много слаб”, каза с усмивка на лице футболистът.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини