Федерер започва похода към 10-та титла в Базел (схема и програма)



21-10-2019 09:35 | Николай Драганов

Роджър Федерер ще защитава през тази седмица трофея си в един от своите любими турнири - надпреварата от сериите ATP 500 в родния му град Базел. 


Маестрото е носител на рекордните 9 отличия от този турнир, включително в последните му две издания. 


На старта през тази година Федерер ще играе срещу квалификанта Петер Гойовчик от Германия. Във втори кръг е възможен мач срещу Раду Албот или Душан Лайович. 


В четвъртината на Федерер пък е неговият сънародник Стан Вавринка, който в неделя игра финал в Антверпен. Други възможни съперници на четвъртфиналите са Пабло Куевас, Даниел Еванс и Франсис Тиафо. 


Маестрото е в една половина с Фабио Фонини и Стефанос Циципас, които преди това биха могли да се срещнат на четвъртфинал. В тази четвърт са още Рамос-Виньолас, Ласло Джере, Филип Крайнович и други.


Водач на долната част на схемата е Александър Зверев, който още в първи кръг има тежко изпитание в лицето на Тейлър Фриц от САЩ. При победа пък е възможен двубой с Алекс де Минор, който също се представя много добре през сезона. 


В долната част на схемата е още Давид Гофен, който още в първи кръг играе с Марин Чилич. Тук са още играчи като Рейли Опелка, Ришар Гаске, Роберто Баутиста-Агут, Беноа Пер и други. 


ПЪЛНА СХЕМА


Мачовете в основната схема в Базел започват в понеделник, а именно суперзвездата на домакините Роджър Федерер ще открие вечерната сесия около 20:00 часа българско време срещу Гойовчик.

 
ПРОГРАМА ЗА ПОНЕДЕЛНИК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини