Тийм е лек фаворит срещу Димитров (коефициенти)



31-10-2019 09:57 | Николай Драганов

Доминик Тийм е умерен фаворит за победа в трети кръг на "Мастърс" турнира в Париж срещу Григор Димитров. Двамата излизат днес на централния корт около 14:00 часа българско време. 


Това ще бъде пети дуел помежду им, като до този те делят по две победи. Тийм се намира под №5 в света в момента, вече е сигурен участник на финалите в Лондон, а освен това е в серия от шест поредни победи, пет от които му донесоха титлата във Виена преди дни.


Победата за Тийм срещу Димитров е оценена от букмейкърите с коефициент 1.66, а успехът на Димитров е малко по-слабо вероятен - 2.20


Най-вероятният резултат според експертите е 2:0 за австриеца, като залози за такъв развой се приемат при коефициент 2.62. Чист успех на Димитров е оценен с 3.50. Победи в три сета се предлагат съответно при 4.00 за Тийм и 5.00 за Димитров.


Ако успее да постигне победата, най-добрият български тенисист ще запише най-доброто си представяне на "Мастърс" турнира в Париж. До този момент той никога не е прескачал трети кръг.

 

Последният му мач срещу Тийм беше в груповата фаза на финалите на ATP в Лондон през 2017-та година, когато Димитров спечели, а няколко дни по-късно вдигна и титлата, която си остава най-голямата в неговата кариера. 

 

/коефициентите са на bet365/

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини