Прогнозирай турнира в Рим - спечели биографията на Роджър Федерер



09-05-2011 02:18 | Николай Драгиев

Четвъртият за годината "Мастърс 1000" в Мадрид предложи изключителни емоции и приключи с титлата на Новак Джокович.

Емоциите за феновете не само не приключват, а дори предвещава да са още по-вълнуващи през новата седмица. Вечният град - Рим с нетърпение очаква най-добрите играчи в света.

Играта с прогнози на Тенис24 продължава с пълна сила и за този турнир. Първите трима могат да разчитат на скромна, но доста интригуваща награда - биографията на Роджър Федерер от швейцарския журналист Рене Щауфер.

ВИЖТЕ ОЩЕ ЗА КНИГАТА!

Ще бъдат включвани мачовете от схемата и при мъжете, и при мъжете.

Правилата остават същите като за предишния турнир в Мадрид. Единствената разлика е за двубоите означени с 1 точка. Те ще бъдат само такива с категоричен фаворит в срещата. 1 точка ще се получава при успех на фаворита, а при победа за аутсайдера 5. Така всеки, който вижда изненада в дадена среща, може да потърси такъв вариант.

ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА:
 
- По време на всеки ден от турнирите ще бъдат подбирани най-интересните тенис срещи за деня, които могат да бъдат прогнозирани. Техният брой ще бъде между 20 и 30. Двубоите за деня може да следите в линка "Програма" на начална страница, както и линковете в профила на самия турнир.
 
- Броят точки ще се определя от екипа на Тенис 24 спрямо трудността на дадения двубой.
 
- При отказване на състезател, ще зачитаме мача за познат, ако има поне един изигран сет. Дори тенисист 1 да спечели с 6:0 сета, за победител се признава този, който се класира за следващата фаза!
 
- За играта важи "текущото класиране" от дадената седмица. Линкът "генерално класиране" е с само с информативен характер за най-активните участници досега.  При равен брой точки се гледа общият брой прогнозирани срещи. Ако един играч има 30 прогнозирани срещи и 20 точки, а друг 25 прогнози и 20 точки, вторият ще бъде класиран по-напред заради по-малкото грешки, които е направил.
 
КАК ДА УЧАСТВАТЕ?
 
- За да прогнозирате мачове трябва да се регистрирате. Това става буквално за по-малко от минута. Единствено е необходимо да въведете вашия имейл във формата за регистрация и да повторите два пъти вашата парола. НЕ Е нужно да влизате в пощата си, за да активирате акаунта, това става автоматично.
 
- След като се регистрирате можете да следите от вашия профил къде се позиционирате в класирането. Там ще намерите и пълен списък с вашите прогнози (под профилната снимка в линка "моите прогнози"), които можете да променяте непрекъснато до началото на срещата. Важно е да попълните вашето име или никнейм в профила си, тъй като иначе няма да се вижда мястото ви в класирането.

- Още за регистрацията.
 
Ако имате въпроси по регистрирането, прогнозите или нещо друго, може да ни потърсите на office@tennis24.bg или да пишете под текущото класиране.

За "Ролан Гарос" ще опитаме да осигурим още по-атрактивни награди :)




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини