Следете тенис турнира Уимбълдън 2021 с Palms bet



Следете тенис турнира Уимбълдън 2021 с Palms bet
Свързани турнири
Тагове
27-06-2021 15:54 | Tennis24.bg

Лятото на 2021 се очертава като пълно със спортни събития на големи форуми и много интересно за любителите на различни спортни дисциплини. Феновете на тениса могат да се любуват на серия престижни турнири, които протичат буквално едно след друго. Само преди няколко дни, тенис феновете следяха двубоите от турнира „Ролан Гарос“. След края му пък стартира другия голям и престижен турнир – „Уимбълдън“, а малко след неговия край пък, погледите им ще са насочени към Олимпийските игри в Токио. 

Уимбълдън 2021 ще е наистина интересно преживяване за тези, които участват за Palms bet бонус. Ще можете да проследите всички двубои от турнира и да участвате в разпределение на интересни награди и бонуси.

Уимбълдън 2021 ще се проведе след като през 2020 нямаше такъв турнир. Титлите си от 2019 ще защитават Симона Халеп при жените и Новак Джокович при мъжете. Турнирът започва на 28 юни и ще продължи до неделя 11 юли. Това е 134-тото издание на турнира, както знаем той се провежда на тревни настилки в Англия. Като турнир за голям шлем, Уимбълдън носи сериозни точки на играчите и успехите им на този турнир биха ги изтласкали сериозно напред в ранглистите за мъже и жени. Общият награден фонд е леко намален спрямо минало издание със 7.85%, но все пак достига сериозната сума от 35 016 000 британски паунда. 

Сред добрите новини преди началото на турнира е тази, че нашият представител Димитър Кузманов ще вземе участие. Това стана възможно след отказ на Милош Раонич да участва. Още четири наши представителя ще опитат да преминат през пресявките и вече са на територията на Англия, очаквайки началото на двубоите си, това са Цветана Пиронкова, Виктория Томова, Изабелла Шиникова и Елица Костова. Най-добрият ни тенисист Григор Димитров също ще участва и това е друга чудесна новина за българските почитатели на тениса. Димитров напусна Откритото първенство на Франция поради контузия и почитателите му до последно не знаеха дали ще успее да се възстанови и вземе участие на Уимбълдън или ще трябва да чакат да го гледат чак до турнира в САЩ на твърда настилка. Добрата новина за участие на нашето момче дойде чрез снимка от самолета в неговият профил в Инстаграм и това зарадва силно феновете. 

Остава съвсем малко до началото на двубоите от основната схема и емоциите сред фенове и състезатели, както и любители на спортни залози са големи. Наистина всички почитатели на спорта имат нужда от едно изпълнено с много събития и сериозни турнири лято, след като миналото бяха лишени от почти всякакви спортни събития. Спортът е интересно преживяване, адреналин и много емоции, затова и има огромен брой фенове сред мъже и жени по целия свят.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини